Ő
2019. december 03. írta: [imagine]

Ő

Tetszik, hogy ilyen magabiztos. Hogy ennyire látja, mennyit ér, és hogy nem fél megmutatni. Legyen bármi, ő tudja, hogy értékes. Nem bátortalanodik el, és hisz magában. Még ha valami nem is sikerül neki, folytatja a napjait. Az élet megy tovább. Megvan benne az az elegancia. Szó szerint, és minden egyéb értelemben is. Öröm ránézni. Amikor pedig ő néz rád, látod, hogy ért. Remek az emberekkel. És egészen olyan, mintha nem félne semmitől. Azt gondolod, ő a példa. Milyen jó példa! És hogy biztos ő is kapott egy példát. Pedig az valójában ellenpélda volt, csak ő felül tudott kerekedni rajta. Amelyik bázist nem kapta meg régen, azt sikerült utólag. És most ketten nyújtanak bázist másoknak. Ők szerencsések.

Ránézel erre az emberre, és azt gondolod, hogy bárcsak tanítani tudná a sikereit. De te a személyes sikereire gondolsz. Az érzelmiekre. Látod, mit tud képesség szintjén. De itt az a fontos, ami fejben dől el. És ez neki megvan. Ez pedig még inkább hozzásegíti ahhoz, hogy olyan befogadó és olyan elfogadó legyen. Amilyen ő, olyan akarsz lenni te. Olyan rettenthetetlen, mégis szelíd. Olyan magabiztos, de érzékeny is. És persze olyan elegáns, közben pedig nyitott is. Mert ő az ellentmondások embere, és mindig az is volt, de mostmár te is látod.

Bárcsak lenne annyi szeretet a világban, ahogy őt szeretik és ahogy ő szeret. A békét hozza el. A saját személyével mutatja meg, hogy kell jónak lenni, és nem a rosszat tovább vinni. És ki tudja, a végén még a rosszak is rájönnek, hogy mindvégig neki volt igaza. De már nem számítanak a rosszak, csak a jó, ami körülveszi. Ő a példa, hogy amit csinál, azt lehet szeretni is. Aztán minden értéket, amit képvisel, tovább adja.

Csak legyen türelmed, és látni fogod, hogy mi lehet. Minden rajta áll és ő ezt tudja is. Nincs többé semmi, de semmi, amit elszalaszt. Mert mint egy királynő, a helyzet magaslatán áll. A körülmények irányítója. A mentor, akihez fordulhatnak. Az örök fiatal, aki a külsejével is figyelmet kelt. Aztán meglátod a belső értékeit, amik még elképesztőbbek. Nem, nem tökéletes. Hiszen ki az? De kérdezd meg a másikat, ő el fogja mondani, hogy álmodni sem tudna jobbat, nem is akarna. Ők egymás díjai. Törtetnek, és nem állítja meg őket semmi. Egymást emelik feljebb és feljebb. Így uralkodnak a birodalmukban. Nem despoták, hanem vezetők. A picik tudják ezt legjobban.

Ő az örök gyönyörű. Kívül-belül. Rád nevet és érzed. Megállíthatatlan vagy, mert ő is az. De ehhez el kell jutni odáig. Ne félj, mert ő ott lesz. És igenis létezik. Az örömét és a sikerét így építi fel. Sok munka, de ő ügyes. És nem hagyja magát megállítani. Ne feledd, hogy minden, amit tesz, szolgál valamit. És az eredmény egszercsak jön, aztán nem válik el tőle többé. Megcsinálta, megcsinálták. Meg fogod csinálni. Ha bízol benne, látod, hogy mire képes az elején. Érted van, és téged hív. Menj, hogy osztozhass az örökségében, hogy lásd őket. És hogy szeresd ezt az egészet. Hogy úgy tudj nevetni, ahogy ő.

A bejegyzés trackback címe:

https://behappyinlife.blog.hu/api/trackback/id/tr9115337338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása